Jesús Navas

Davanter del Sevilla

«Els grans rivals no ens fan cap por»

Jesús Navas és una de les millors troballes de Pablo Blanco, que el va descobrir quan jugava a Los Palacios i tenia només setze anys. Amb el temps, s'ha convertit en un dels millors jugadors de banda del futbol espanyol i ja ha debutat amb la selecció absoluta. Avui, tornarà a ser un dels principals perills del Sevilla. «En la lliga ens està faltant regularitat, en part per les baixes, però en l'anada vam demostrar que podem estar a l'altura del Barça, no ens fan cap por els grans rivals», explica el davanter, conscient que aquesta temporada el seu equip ha obtingut més bons resultats contra els rivals importants que contra els humils. Navas, que ja va disputar aquells vuitens de final de la copa de fa dues temporades, ha tingut unes molèsties en els últims dies, però podrà jugar: «El Barça mai es rendeix, encara no estem classificats.»

Navas coneix perfectament com es treballa en les categories inferiors del Sevilla, que en els dos últims anys ha guanyat la copa del Rei juvenil: «Es pot dir que som els dos millors planters d'Espanya. És bonic que clubs que tenen molts diners no renunciïn als jugadors del planter, i el fet que els nois de la casa arribem a dalt, motiva molt els joves.»


«Es pot dir que el Sevilla i el Barça tenen els millors planters d'Espanya»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.