Les eleccions, sense data

Laporta creu que com que la situació del club és bona, no hi ha tanta pressa

Havent solucionat el tema de la continuïtat de Guardiola, falta saber ara quan seran les eleccions a la presidència del club. Han de ser a la primavera, entre el 15 de març i el 15 de juny, però la directiva encara no hi ha posat data. El president del club, Joan Laporta, va explicar ahir que no hi ha pressa per prendre aquesta decisió: «Si el club estigués en una altra dinàmica, sí que fixaria una data, però ara, en la situació en què estem, no crec que sigui tan important. Internament sí que ho estem parlant.» Laporta va explicar que la data no es posarà per intentar afavorir un candidat o un altre: «La data es fixarà basant-nos en l'interès del Barça i no en el dels candidats, que s'hi hauran d'adaptar. Des del club vetllarem perquè les eleccions siguin modèliques.»

En principi, la intenció de la junta és convocar les eleccions per al mes de juny, com més tard millor. Ho han pensat així per un parell de raons. Una és perquè les eleccions no interfereixin en la marxa del primer equip, que a partir del mes de febrer s'estarà jugant la Champions i la lliga. Una altra, per evitar convivències estranyes. Segons els nous estatuts del club, i per evitar que una setmana sigui comptada com un any, com va passar a la junta de Laporta, l'actual president ho serà fins al 30 de juny. Si no guanya el candidat continuista, hauria de conviure amb algú amb qui potser no es porta bé. I es vol intentar que si això passa, sigui durant el mínim temps possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.