Els precandidats, satisfets

Tots destaquen que la decisió donarà estabilitat al club

També la manera de fer-ho, sense entrar en la lluita electoral

FERRER
«Estic content com s'ha fet, perquè cap candidat podrà apropiar-se d'ell»
BENEDITO
«És una gran decisió, aportant estabilitat perquè l'equip continuï a aquest nivell»
GUIXÀ
«Per a nosaltres, la seva paraula té el mateix valor que un document escrit»

Pep Guardiola va anunciar ahir que continuarà la temporada vinent al Barça, però que no signarà el seu nou contracte fins que el club no tingui nou president i que serà amb aquest amb qui haurà de negociar-lo. Són diversos els socis del Barcelona que han anunciat ja que seran aspirants a la presidència. Tots ells van lloar ahir la decisió del tècnic. Jaume Ferrer, actual vicepresident de patrimoni del club, que ja ha anunciat la seva intenció de liderar una candidatura, deia: «Estic molt satisfet perquè Guardiola hagi confirmat la seva continuïtat una temporada més. A més, estic molt content per la manera com s'ha fet, perquè Guardiola no és patrimoni del Barça i d'aquesta manera, cap candidat se'n pot apropiar.» Més breu va ser l'exvicepresident esportiu Sandro Rosell. Un membre de la seva candidatura va explicar el seu sentiment: «Les decisions que prengui Guardiola, per a nosaltres, són sempre bones.»

També hi va dir la seva l'advocat Agustí Benedito, que serà candidat després d'haver estat molts anys treballant al costat de Laporta i de qui es va acabar distanciant. «Guardiola ha pres una de les millors decisions possibles, aportant al Barça l'estabilitat necessària perquè l'equip continuï tenint aquest nivell. També ha encertat la manera de fer-ho, ja que ho fa amb independència del procés electoral que ha de renovar la presidència del Barça.»

Pel que fa a Jaume Guixà, el catedràtic va explicar que des de la seva candidatura estaven molt contents: «Sobretot pel Pep. Vull mostrar respecte absolut per Guardiola i el seu cos tècnic. Nosaltres no volem que la part esportiva entri en la lluita electoral. Guardiola ha demostrat la seva intel·ligència i el seu barcelonisme. Ha pres una decisió que donarà estabilitat a l'entitat. Per a nosaltres, la paraula del Pep té el mateix valor que un document escrit.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.