Sánchez Flores tampoc vol un duel boig

Considera el Barça el millor equip del món, malgrat les baixes

Quique Sánchez Flores tampoc és partidari que avui a la nit es visqui un partit descontrolat al Vicente Calderón. Ràpidament, però, va matisar que si aquest ha de ser el camí cap als tres punts no li importaria gens. No m'agraden els partits d'anada i tornada, però si m'asseguren que així guanyarem, doncs endavant i tots a córrer com bojos», va afirmar. El tècnic de l'Atlético és molt conscient que per vèncer el líder de la lliga no n'hi ha prou amb fer un bon partit, sinó que també cal que el Barça tingui «un mal dia». I és que Flores es rendeix a la qualitat de l'equip entrenat per Pep Guardiola. «És el millor del món, amb o sense baixes. Però no ens podem obsessionar gaire amb cada jugador del Barcelona del mig del camp cap endavant, perquè necessitaríem 24 jugadors per tapar tots els forats que poden crear», va comentar. Precisament, el tècnic va restar transcendència a les absències dels blaugrana perquè són totes a la línia defensiva i no n'hi ha cap on juguen els futbolistes que més desequilibren.

Sánchez Flores també confia en el suport del públic del Vicente Calderón perquè els doni un cop de mà. «Aquests partits tenen un plus d'emoció. Que la grada animi és important per als futbolistes», va concloure.


«Necessitaríem 24 jugadors per tapar tots els forats que et pot crear el Barça», diu l'entrenador



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.