Un balanç igualat contra el Barça

El balanç de Quique Sánchez Flores com a entrenador contra el Barça és força positiu. S'hi ha enfrontat en sis ocasions i amb dos equips diferents –Getafe i València–, en les quals ha vençut dos partits, n'ha empatat dos i n'ha perdut dos més. Amb el conjunt madrileny en la temporada 2004/05 va perdre tots dos partits –a casa per 1 a 2 i al Camp Nou per 2 a 0–. Això sí, al Coliseum Alfonso Pérez sempre va complicar la vida al Barça. No va ser fins que va agafar les regnes del València que va començar a tastar les victòries. L'any 2006 van vèncer per 1 a 0 gràcies a un gol de David Villa i el 2007 va guanyar per 2 a 1 amb gols de Silva i Angulo.

Com a jugador, en canvi, el seu balanç contra el Barça és força negatiu. Va disputar 18 partits (amb el Madrid i el València), dels quals en va guanyar només tres, en va empatar quatre i en va perdre onze.


Sánchez Flores s'ha enfrontat sis cops al Barça: dos triomfs, dos empats i dues derrotes



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.