Cáceres lamenta que el Recre lluiti per no baixar

L'exjugador dels de Huelva ho atribueix a la necessitat de vendre

I adverteix que Ersen pot ser un dels grans perills aquest vespre

Cedit pel Vila-real, Martín Cáceres va arribar a Huelva la temporada passada, equip que li va donar la projecció necessària per acabar a Can Barça en el mercat d'estiu. Defensa fix del conjunt andalús, Cáceres va jugar 34 partits, només un com a suplent i va marcar dos gols. En la visita al Camp Nou, tot i ser el millor de la defensa, no va impedir el 3 a 0 blaugrana. Gols de Milito, Bojan i Messi en marcar un penal que el mateix Cáceres va fer a l'argentí.

Avui, si Guardiola ho vol, s'enfrontarà amb el seu exequip, que lluita per no perdre la categoria, com gairebé cada any. «A ningú li agrada lluitar per evitar el descens. Lamento molt la seva situació, però ara només estic mentalitzat per jugar amb el Barça», va dir el central als mitjans oficials del Barça.

Per Cáceres, una de les raons per les quals el Recre s'ha de veure sempre a la part baixa de la classificació és que «cada any es canvien molts jugadors i també es canvia sovint d'entrenador. Aquesta podria ser una explicació del fet que ara estigui en llocs de descens».

El perill d'Ersen.

Costa pensar en el Recreativo com un rival que pugui posar les coses difícils al Barça. El moment del conjunt de Guardiola és estel·lar i els d'Alcaraz, a més de tenir fins a set jugadors de baixa, han guanyat només tres dels catorze partits jugats fora de Huelva. Un bagatge pobríssim que el condemna en qualsevol anàlisi prèvia. Tercer per la cua i havent guanyat un punt dels últims dotze, ningú no dóna ni un pèsol pel Recre. Cáceres, tanmateix, creu que el Barça «ha de fer el que fa sempre: jugar amb la mateixa intensitat, sortir a pressionar i a buscar el triomf des del primer minut». I es permet advertir del perill d'Ersen Martin, el longilini atacant dels de Huelva, «que pot ser un davanter molt perillós per la seva alçada». Els números no avalen Cáceres: Martin ha jugat vuit partits i no ha marcat cap gol aquest curs.


«Sento molt que ho estigui passant malament, però ara estic centrat en el meu equip, que és el Barça», diu Martín



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.