Barça

La UEFA podria sancionar Busquets amb cinc partits

El comitè de control i disciplina estudiarà els presumptes insults racistes que el migcampista del Barça va dir a Marcelo

Si el de Badia és sancionat es perdrà la final de Lliga de Campions

El comitè de control i disciplina de la UEFA estudiarà aquest diumenge sancionar el migcampista del Barça Sergio Busquets amb cinc partits per insultar el defensa del Reial Madrid Marcelo amb insults racistes, segons informa el web del màxim organisme del futbol europeu. Els presumptes fets es van produir durant l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions a l'estadi Santiago Bernabéu.

La UEFA ha obert un expedient disciplinari a Busquets a partir de les proves que va presentar el Reial Madrid –vídeo i declaracions del club i del jugador Marcelo– i que suposadament violen l'article 11 bis del reglament disciplinari de la UEFA.

S la sanció prosperes, el migcampista blaugrana es perdria la final de la Lliga de Campions que el Barça ha de diputar el 28 de maig a l'estadi de Wembley contra el Manchester United.

Segons RAC1, el Barça ja té el comunicat de la UEFA i té fins el mateix diumenge per presentar al·legacions. La resolució del cas serà comunicada al Barça el dilluns 16 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.