Maldonado regala una bufanda a Zapatero

Com ja va succeir fa tres anys a París, el president espanyol José Luis Rodríguez Zapatero, seguidor declarat del Barça, presenciarà la final des de la llotja, i ahir el senador de CiU Josep Maldonado li va regalar una bufanda del Barça abans de la sessió del Senat a Madrid. A l'Olímpic de Roma també hi haurà les principals personalitats polítiques del país: el president de la Generalitat, José Montilla i el del Parlament, Ernest Benach, i altres càrrecs del govern, com el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar. També hi haurà l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que ahir va pronosticar un 3-1 per al Barça.

D'altra banda, la penya Mil·lenni de Sant Cugat del Vallès que presideix Jaume Guixà, ha convocat avui a les cinc de la tarda una petita trobada de penyistes a la Fontana di Trevi per llançar una moneda a la famosa font romana i demanar la victòria del Barça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.