Barça

Avui és el seu dia

Neymar rebrà avui el seu primer bany de masses de la seva nova afició, que el rebrà al Camp Nou

Abans, l'atacant brasiler signarà el contracte que el lligarà al FC Barcelona les cinc properes temporades

Segueixen els dies de joia al FC Barcelona. Dissabte s'acomiadava la lliga amb el rècord dels 100 punts i amb l'emotiu homenatge a Éric Abidal, que no serà a l'equip l'any que ve i avui aterra a Barcelona Neymar, la gran aposta de present i futur que juntament amb la resta de cracs blaugrana ha d'ajudar a mantenir el cicle triomfal d'aquest equip els propers anys.

Avui és el seu dia. Després d'una laboriosa feina que ha durat al voltant de dos anys i d'unes últimes negociacions també esgotadores, amb el Real Madrid pressionant fins a l'últim moment, avui Neymar ja es podrà sentir plenament blaugrana. El pessigolleig que notava a l'estómac just després que es confirmés el seu fitxatge es multiplicarà per mil quan visqui la seva primera jornada com a barcelonista. I serà llarga.

A les dotze l'espera una sessió gràfica a les oficines del club, on molt possiblement ja hi haurà alguns aficionats per veure de prop el nou fitxatge. No és descartable que signi els seus primers autògrafs, si no ho fa abans a l'aeroport del Prat. Posteriorment, es dirigirà cap a l'Hospital de Barcelona, on passarà les primeres proves del reconeixement mèdic per tot seguit dirigir-se cap a la ciutat esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí per completar-les al centre mèdic. Si no hi ha cap sorpresa, les hauria de superar sense problemes. Res important, però. Després de la revisió tindrà unes hores de descans.

A les quatre, s'obriran les portes del Camp Nou perquè tots els aficionats que vulguin presenciar els primers tocs de pilota de Neymar. Mentre la gent vagi agafant posicions a l'estadi, cap a tres quarts de cinc de la tarda, el jugador brasiler retornarà a les oficines del club per firmar el contracte que el vincularà amb el Barça les cinc properes temporades. Després de fer-se les pertinents fotografies amb el president, Sandro Rosell, i els responsables esportius Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta davant l'escut de les oficines, anirà cap al vestidor del Camp Nou, on li facilitaran el nou equipament del FC Barcelona per a la temporada que ve i estarà a punt per viure el moment més emotiu de la seva jornada. Cap al voltant de les 18.15 h saltarà a la gespa del Camp Nou per primer cop per viure el primer bany de masses de la seva nova afició. S'espera que hi hagi moltíssima gent. Finalitzarà el dia amb la roda de premsa.

ALEGRIA CULER

Dissabte es va dir adéu a la lliga amb el rècord dels 100 punts i el comiat a Abidal

ÚLTIM ACTE

Abans de tornar cap al Brasil oferirà la seva primera roda de premsa

UN DIA FRENÈTIC

Fotos, revisió mèdica, signatura de contracte i rebuda de l'afició al Camp Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.