Barça

Neymar es retarda

S'esperava el jugador a les 12 del migdia a les instal·lacions del club, però l'avió en què viatja va amb retard

A les quatre, s'obriran les portes del Camp Nou perquè tots els aficionats que vulguin puguin presenciar els primers tocs de pilota del brasiler

El FC Barcelona ha informat que amb motiu d'un retard amb el vol des de Brasil, la sessió gràfica de Neymar prevista a les 12 hores a les oficines del club es farà finalment a les 13 hores aproximadament.

Seguidament passarà dues revisions mèdiques. A les quatre, s'obriran les portes del Camp Nou perquè tots els aficionats que vulguin puguin presenciar els primers tocs de pilota de Neymar. Mentre la gent va agafant posicions a l'estadi, cap a tres quarts de cinc de la tarda, el jugador brasiler retornarà a les oficines del club per firmar el contracte que el vincularà amb el Barça les cinc properes temporades.

Cap al voltant de les 18.15 hores saltarà a la gespa del Camp Nou per primer cop per viure el primer bany de masses de la seva nova afició. I, a dos quarts de vuit, farà la seva primera conferència de premsa com a blaugrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.