Barça

Neymar: “Vinc a sumar i a fer que Leo sigui millor jugador del que és”

El futbolista brasiler signa el contracte amb el Barça i rep el primer bany de masses al Camp Nou

El nou davanter blaugrana considera “un honor” jugar al costat de Messi, Xavi i Iniesta

El futbolista brasiler Neymar da Silva ha rebut aquest dilluns a la tarda el seu primer bany de masses al Camp Nou com a jugador del FC Barcelona.

Una mica més tard del previst, passats dos quarts de set, el jugador ha trepitjat finalment la gespa de l'estadi després de signar el contracte amb el club. Allà l'han rebut gairebé 60.000 seguidors de l'equip. Després de demostrar les seves habilitats amb la pilota, l'internacional brasiler ha dedicat les seves primeres paraules a l'afició, algunes de les quals en català.

“Bona tarda a tots. Estic molt feliç de ser jugador del Barça i fer realitat un somni. Que Déu us beneeixi i visca el Barça!”, ha exclamat. Messi també ha avançat que ve a sumar i “a fer que Leo Messi sigui millor jugador del que és”.

En la roda de premsa posterior, Neymar ha assegurat que ha estat el seu cor i no els diners el que l'ha portat fins a Barcelona. En aquest sentit, ha destacat que per a ell és un honor poder ser amb “els més grans: Messi, Xavi i Iniesta”. En relació al crac argentí, s'ha considerat afortunat per poder “jugar al seu costat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.