Barça

Neymar, baixa aquest vespre per lesió

Pedro rep l'alta mèdica i Munir i Sandro, els dos davanters del filial, entren a la llista de convocats

El nou Barça de Luis Enrique arrenca aquesta nit en competició oficial amb la visita de l'Elx al Camp Nou

El davanter del FC Barcelona Neymar da Silva no s'ha recuperat a temps de l'esquinç de turmell que va patir a l'entrenament de dijous passat i ha quedat fora de la convocatòria per enfrontar-se aquesta nit a l'Elx al Camp Nou, en la que serà l'estrena de la lliga del conjunt blaugrana. 

En canvi, el davanter Pedro Rodríguez, afligit durant tota la setmana d'una severa gastroenteritis, ha rebut l'alta mèdica després de l'entrenament d'aquest matí i ha entrat a la llista del tècnic, Luis Enrique Martínez.  També s'ha sumat a la convocatòria el jove del filial Munir el Haddadi, la revelació de la pretemporada i que avui podria debutar amb el primer equip en partit oficial, i Sandro, també del filial. 

Són baixa per sanció el defensa Gerard Piqué i el davanter Luis Suárez, per lesió, el porter Marc-André ter Stegen, els defenses Adriano Correia i Thomas Vermaelen i el davanter Neymar da Silva, i per decisió tècnica el migcampista Alex Song, a qui el club fa temps que busca equip. 

Per tant, els 18 jugadors convocats per enfrontar-se a l'Elx són: Bravo, Masip, Alves, Montoya, Mascherano, Mathieu, Bartra, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi, Rakitic, Iniesta, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Messi, Munir i Sandro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia