Barça

Piqué, descartat per al duel contra el Celta

L'entrenador del FC Barcelona també descarta per decisió tècnica Martín Montoya, Thomas Vermaelen, Jordi Masip i Douglas Pereira

L'extrem Munir El Haddadi, del filial, entra en la llista de convocats per al partit d'aquesta tarda al Camp Nou

El defensa Gerard Piqué, titular en el duel de lliga al Santiago Bernabéu i en la Supercopa de Catalunya, ha estat un dels descartats pel tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, per al partit d'aquest dissabte contra el Reial Club Celta de Vigo (20 hores) al Camp Nou.

Aquest matí, l'entrenador asturià ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit d'aquesta tarda davant del conjunt gallec, integrada per 18 futbolistes, 17 del primer equip i l'extrem Munir El Haddadi, del filial.

En la convocatòria destaquen les absències per decisió tècnica de Gerard Piqué, Martín Montoya, Thomas Vermaelen, Jordi Masip i Douglas Pereira -tot i que ha rebut l'alta mèdica-. A més, el centrecampista Andrés Iniesta és baixa per lesió.

La llista final de 18 convocats la componen Ter Stegen, Claudio Bravo, Rakitic, Busquets, Xavi, Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu i Munir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia