Severiano Ballesteros: la cara mediàtica del Racing que admira el Barça

L'exgolfista veurà avui el duel entre els seus equips preferits

Estima el Barça, però avui donarà suport al club del qual és soci, el Racing

«Estic molt bé, gairebé llest per jugar al Racing», bromejava ahir l'exgolfista Severiano Ballesteros a l'estadi on avui el Barça es jugarà el coliderat, El Sardinero. Més rialler que mai, l'home que va esdevenir ja fa temps l'ambaixador més popular de l'esport cantàbric en guanyar dos Masters d'Augusta i tres British Open va presentar ahir l'acord amb el Racing que permetrà veure a la samarreta de l'equip el logo de la fundació que l'exgolfista ha creat per lluitar contra els tumors cerebrals. Ballesteros, que acaba de superar aquesta malaltia que el va mantenir més de 70 dies hospitalitzat, veurà com el primer dia que aquest logo és a les samarretes del Racing serà avui quan, precisament, s'enfronten els dos equips que porta al cor: el Racing i el Barça. Ahir, però, va voler deixar clar que quan toca triar, no dubta: «No tindré el cor dividit, no. Tota la meva energia positiva estarà destinada que guanyi el Racing.»

Des de ben menut, Ballesteros, de 52 anys, és aficionat al futbol. Estima el Racing, per allò que és un producte de la seva terra, i el Barça, «per la seva manera d'entendre el futbol». Fa uns mesos, quan començava a veure la llum al final del túnel, va comentar en una entrevista al diari Marca: «Aquest Barça pot ser millor que el dream team de Cruyff.» Poc abans, havia escollit un partit entre el Racing i l'Almeria per deixar-se veure en públic per primer cop en mesos i evidenciar la seva millora.

Ballesteros, que ja ha admès més d'un cop que el seu ídol futbolístic és Lionel Messi, també ha rebut mostres de complicitat des de Barcelona. El darrer mes de novembre, Joan Laporta li va dedicar un triomf del Barça contra el Valladolid (6-0), quan es va saber que la seva vida corria perill.

Avui, Joan Laporta podrà saludar personalment a El Sardinero un Seve Ballesteros que, això sí, donarà suport al Racing, el club que ja col·labora amb la seva fundació, del qual és soci i del qual fins i tot és la imatge per atreure més socis sota un lema prou adient per a l'exgolfista: «Voluntat de guanyador.» Un guanyador dins i fora dels camps de golf.


El Racing lluirà el logo de la fundació de Seve Ballesteros contra el càncer a la seva samarreta



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.