L'Espanyol, a dinamitar la lliga al Bernabéu

L'Espanyol juga avui al Bernabéu conscient de les dificultats per puntuar

Pochettino espera que els seus homes ensenyin la versió més valenta

Ronaldo és baixa en un Madrid que amaga les seves cartes fins avui

Si els amants de les apostes es deixen emportar per la bíblia de les estadístiques, les possibilitats de l'Espanyol de puntuar o guanyar al Bernabeu són poquíssimes. Però el futbol no és paraula escrita i Pochettino ha volgut inculcar als seus la valentia dels humils per mirar de donar la sorpresa i dinamitar la lliga. El de Murphy, que debuta al Bernabéu com a tècnic, ha preparat el partit a consciència. No sembla que porti alguna d'amagada, però segur que coneix els punts febles d'un Real Madrid imparable al seu estadi. Amb la consigna del treball i la valentia, l'Espanyol ha estat capaç de completar bons partits contra els primers classificats (Barça, Sevilla, València) i confien que al Bernabéu puguin aprofitar els moments de feblesa que mostra l'equip blanc en tots els seus partits. La intenció en el manual tàctic de la prèvia és mirar de treure la pilota al Madrid. Correcte com a declaració d'intencions si després se sap què cal fer-ne sempre amb el dubte de sortir a buscar el partit o quedar-se per mantenir l'esperança de fer un bon resultat. L'Espanyol no va de víctima, però sap que, probablement, li tocarà el rebre contra un equip que ha marcat 32 gols en els 9 partits que ha jugat a casa. El seu pobríssim bagatge de gols fora de Cornellà-el Prat el fa semblar més feble del que realment és. Ja no es qüestiona que els blanc-i-blaus aniran al Bernabéu sense Forlín, Moisés, De la Peña, Tamudo i Nakamura, tan sols es qüestiona si els periquitos seran capaços de mostrar-se com un equip digne en l'aspecte competitiu.

Pochettino es veurà obligat a refer un altre cop la defensa. Tornen Kameni, Roncaglia i David Garcia, i en atac Coro sembla el més ben situat per ocupar el lloc de Callejón, a qui el Madrid no deixa jugar.

Cristiano Ronaldo no ha rebut la cautelar i veurà el partit des de la llotja privada. Pellegrini va amagar ahir les seves cartes tot esperant la recuperació d'Higuaín. Si no fos així, segurament repetirà el mateix onze de Riazor.

Kameni torna a defensar la porteria

Després de quatre partits en els quals Cristian Álvarez ha defensat la porteria blanc-i-blava amb un notable alt, Kameni tornarà a ser titular. Pochettino aplicarà el mètode de la jerarquia del rendiment. El camerunès és el titular i sempre que estigui físicament i mentalment a punt, el més normal és que defensi els tres pals. Cristian ja ha demostrat que l'africà no es pot relaxar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.