Els juvenils Molina i Amat, novetats en la convocatòria

La presència del migcampista ha estat consensuada pels tècnics

Manu Molina s'estrena després de fer-se un lloc en l'equip filial

Després d'entrenar-se durant tota la setmana amb el primer equip, no va sorprendre a ningú la convocatòria del juvenil Manuel Molina, un futbolista de 18 anys que aquest any ha fet el salt del juvenil al filial espanyolista. Molina és un migcampista complet que està completant la seva formació després d'arribar a l'Espanyol fa poc més de tres anys procedent del Recreativo de Huelva en edat infantil. La seva progressió ha estat molt ràpida, ja que aquesta temporada Òscar Perarnau, tècnic del filial, l'ha utilitzat com a eix del centre del camp i malgrat la seva joventut ha demostrat caràcter i talent per convertir-se en una de les futures perles del futbol blanc-i-blau. «És un migcampista molt dinàmic. Treballa molt, disputa bé i domina molts aspectes del joc malgrat que el seu físic indiqui el contrari. A més, tècnicament és un bon jugador i és força intel·ligent des del punt de vista tàctic. Jo diria que és un migcampista d'equip.» Així el va definir el tècnic del juvenil, Ramon Guerrero. Pochettino no ha dubtat a donar-li l'oportunitat de viatjar amb el primer equip tot i jugar al Bernabéu. «Molina és a la llista per necessitat. L'estàvem seguint des de fa mesos i hem consensuat amb els tècnics de la casa la decisió, que en aquests casos és fonamental perquè entrin en la convocatòria.»

Molina és el tercer migcampista de la llista de convocats, la qual cosa li obre les portes a una possible participació durant el partit en cas de lesió o sanció dels altres dos migcampistes de la llista, Javi Márquez i Baena. Seria el vuitè debut.

Amat repeteix després d'un debut efímer

Jordi Amat torna a entrar en una convocatòria del primer equip. Després del seu debut contra el Saragossa, el jove central barceloní va quedar fora en el partit contra l'Athletic, però ahir Pochettino el va rescatar per incloure un defensa més en la llista. Kameni, Cristian, Pillud, Roncaglia, David Garcia, Víctor Ruiz, Pareja, Dídac, Amat, Baena, Javi Márquez, Molina, Luis García, Coro, Verdú, Marqués, Iván Alonso, Ben Sahar i Osvaldo són els 19 jugadors que ahir van viatjar cap a Madrid via TAV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.