L'últim acte de la tragicomèdia de l'Espanyol

L'Espanyol no vol deixar escapar la permanència matemàtica a Almeria

Tot i les baixes, els de Pochettino saben que són els que s'hi juguen més

El rival, amb l'equip de gala, vol acomiadar-se de l'afició amb un triomf

L'Espanyol vol viure aquest vespre a l'estadi dels Juegos Mediterráneos l'últim capítol del que s'ha acabat convertint en una tragicomèdia. Guanyar per enllestir la feina sense haver de sentir ni tan sols els transistors és l'objectiu. Per si de cas, puntuar també pot servir, i fins i tot perdre, però després del que ha arribat a patir, la gent de l'Espanyol es mereix acabar el calvari amb l'alegria d'un triomf. Un empat combinat amb derrotes o empats de l'Sporting i l'Osasuna també val i la derrota només serà dolça si els dos equips esmentats perden a Valladolid i al Camp Nou, respectivament.

Al llarg d'aquesta setmana tots els jugadors han coincidit a dir que no volen sentir a parlar de la possibilitat d'haver-se-la de jugar l'última jornada contra el Màlaga. La plantilla viatja conscienciada i des del xiulet inicial anirà disposada a superar un Almeria que si bé ja ha fet els deures i ha aconseguit una bona nota, vol acomiadar-se aquesta temporada de la seva afició amb un triomf.

L'Espanyol haurà de fer canvis obligats per les baixes. A les de Tamudo, Pareja i Sergio Sánchez, s'afegeix la d'Iván de la Peña per sanció, la qual cosa obliga Pochettino a recompondre unes peces. Chica entrarà per Sergio Sánchez, Torrejón es manté en l'onze titular i Román serà el substitut de De la Peña. Al davant repetiran Callejón, Luis García, Nené i Iván Alonso, amb Coro a la recambra.

L'Almeria podrà presentar el seu equip de gala. Recupera l'exespanyolista Carlos García, que estava sancionat, i farà jugar Negredo, Iriney, Bruno i Mané, que no van jugar la jornada passada al Ruiz de Lopera. L'única baixa és la del central Chico, expulsat a Sevilla. L'argentí Pellerano ocuparà la seva posició. Hugo Sánchez es pren el partit com un homenatge a l'afició i diu que ja té pensats els canvis que farà perquè l'afició ovacioni els jugadors més importants de l'equip, sobretot Negredo, el màxim golejador de l'Almeria i candidat a tornar la temporada vinent a la disciplina del Real Madrid.

Convoca tota la plantilla i viatja tot l'equip professional

Mauricio Pochettino ha convocat els 24 jugadors de la plantilla, tret de Finnan, que és a Londres. També viatjarà tot el cos tècnic i el personal auxiliar. Pochettino vol que tot l'equip humà sigui a Almeria, on s'haurà d'obtenir la permanència matemàtica. «Això és un equip i és cosa de tots», va dir ahir el tècnic blanc-i-blau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.