Pochettino qualifica el xoc d'avui a Almeria com «el partit de l'any»

Pel tècnic espanyolista, la temporada s'ha d'acabar dissabte

Diu que no celebrarà res, però que cadascú és lliure de fer-ho

Si el partit contra l'Athletic el va qualificar com el més important de la temporada, el d'avui a Almeria ha merescut el qualificatiu de partit de l'any per part de l'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino. El tècnic de Murphy vol acabar ja la lliga per poder sentir-se satisfet de la seva tasca i de la dels seus jugadors. «Esperem que sigui el partit definitiu, per això hi anem molt motivats, amb molta il·lusió i concentració», va explicar en la roda de premsa posterior a l'última sessió feta ahir a Montjuïc cinc hores abans de viatjar cap a Almeria. Pochettino ha convocat tota la plantilla, el cos tècnic i els auxiliars, perquè vol que al vestidor hi sigui tothom per si l'equip ha de celebrar la permanència. «Som un grup i és el partit que ens pot donar la salvació. Hi hem de ser tots», va dir.

Hi ha molt en joc en la penúltima jornada. Avui es poden certificar permanències i descensos, però Pochettino no vol que res distregui l'atenció dels seus homes. «No hem de pensar en altres camps o en altres resultats, sinó que hem d'anar a guanyar i sumar els tres punts», aquesta és l'única consigna. En aquest sentit, el tècnic està satisfet de la reacció dels seus jugadors. «La plantilla no ha baixat la intensitat. Fins que no tinguem l'objectiu assolit no tindrem la satisfacció de la feina ben feta.» Per acabar, sobre el rival, entén que tot i que no es juga res «no estarà relaxat. Voldrà guanyar i brindar un bon resultat als seus».

Callejón repetirà titularitat a Almeria

La bona actuació del davanter andalús contra l'Athletic li ha valgut la confiança absoluta del tècnic i una altra titularitat. El jugador, però, només pensa a posar fi al patiment d'una temporada que se'ls està fent molt llarga. «Sabem que ho tenim a tocar i després d'haver patit tant, el que volem és acabar com més aviat millor i dissabte [per avui] tenim una gran oportunitat que no volem desaprofitar.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Avui som entre els millors

 

D’amics... a rivals

BARCELONA
 
 

Una pallissa pel que pugui ser

BARCELONA / NOVARA
 

No volen allargar la sèrie

BARCELONA
 

Gols per donar i per vendre

BARCELONA / NOVARA
 
Champions League

Cristhian Stuani tanca el cercle

Girona
 

Emergeix un nou derbi gironí a Lliga Femenina 2

Girona