Webó rescata un punt per al Mallorca

El Mallorca perd prestacions lluny de l'Ono Estadi i una vegada més va patir molt per obtenir un punt a domicili. Ahir, al Juegos del Mediterràneo, l'equip de Gregorio Manzano va anar a remolc durant tot el partit i només l'encert de Webó quan el partit agonitzava els va permetre no marxar amb les mans buides.

Lillo, escàs de centrals, va variar l'esquema tàctic, optant per situar només tres defenses i la maniobra li va sortir bé. Transcorria el minut 4 quan Kalu Uche va aprofitar una bona centrada de Domingo Cisma per, amb una bona rematada de cap, fer pujar el primer gol al marcador.

El Mallorca tampoc es va quedar de braços creuats i va aconseguir el domini de la pilota, però sense profunditat. Només una rematada d'Adúriz que va sortir alta va posar la por al cos a un conjunt andalús que se sentia còmode amb el joc de Crusat i Piatti per les bandes. Només en l'última mitja hora, el conjunt balear va començar a exigir les aturades d'un sempre inspirat Diego Alves i va obtenir el premi quan el partit s'apagava. Webó va rematar una bona centrada d'Ayoze i va rescatar un punt que manté el Mallorca quart en la taula de classificació.

ALMERIA
1
MALLORCA
1
ALMERIA:
Diego Alves; Michel, Pellerano, Domingo Cisma, Bernardello; M'Bami, Fabián Vargas; Piatti (Ortiz Bernal, 82'), Fernando Soriano, Crusat, i Kalu Uche.
MALLORCA:
Aouate; Mattioni, Nunes, Ramis, Ayoze; Borja Valero, Martí, Mario Suárez (Varela, 46'), Castro; Víctor (Keita, 71') i Aduriz (Webó, 65').
GOLS:
1-0 (4') Kalu Uche. 1-1 (88') Webó.
ÀRBITRE:
Álvarez Izquierdo.
T.G.:
Bernardello, Castro i Martó.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.