El Dépor entra en crisi

El Deportivo s'allunya d'Europa setmana darrere setmana i ahir va encadenar la quarta derrota consecutiva, vuitena en els últims 13 partits, en caure golejat al Calderón. Juanito va avançar l'Atlético en un córner i els gallecs van evidenciar els símptomes de la crisi que travessen. Sense reacció dels de Lotina, els madrilenys van jugar a plaer a la segona meitat, en què Aranzubia es va complicar la vida i, tot i que va respondre amb dues grans aturades, no va poder evitar el gol de Forlán. D'immediat, es va veure que els visitants estaven morts i Tiago va fer el tercer a plaer. Ni que fos per vergonya, el Dépor va espavilar, però va topar amb els reflexos de De Gea. El tram final va viure els debuts de Molino i Raúl, un per cada bàndol.

ATLÉTICO
3
DEPORTIVO
0
ATLÉTICO:
De Gea, Ujfalusi, Juanito, Domínguez, Antonio López, Jurado, Camacho, Tiago, Simao (Molino, 86'), Agüero (Salvio, 67'), Forlán (Ibrahima, 63').
DEPORTIVO:
Aranzubia, Manuel Pablo, Colotto, Lopo, Laure, Antonio Tomás, Sergio (Raúl, 83'), Juan Rodríguez, Valerón (Riki, 55'), Guardado, Adrián (Iván Pérez, 65').
GOLS:
1-0 (21') Juanito. 2-0 (56') Forlán. 3-0 (60') Tiago.
ÀRBITRE:
Pérez Lasa.
T.G.:
Simao, Domínguez.
T.V.:
cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.