Futbol català

“ Han llençat mitja vegada a porteria i s'han endut els 3 punts”

Josu Uribe ENTRENADOR DEL GIRONA

La història es va tornar a repetir. El tècnic Josu Uribe va sortir a la sala de premsa i va defensar que l'equip havia fet un bon partit però no s'havien pogut aconseguir els tres punts. L'entrenador era clar en la valoració: “Crec que el resultat no és just però això és futbol. L'Almeria ha llençat mitja vegada a porteria i s'ha endut els tres punts.” Uribe va reconèixer estar tocat pel que havia passat al camp: “Estic fotut. M'ha quedat la sensació que s'ha treballat molt i que el resultat és molt injust. Ells amb poc o res han aconseguit la victòria.”

L'entrenador asturià apuntava a un error defensiu com a principal causa de la derrota: “Això és la segona divisió A, on no et pots equivocar i ens hem equivocat una vegada. L'equip ha treballat molt contra un bon equip. Estàvem fent front al rival i quan millor anava la cosa ens equivoquem en una acció que ens acaba costant el partit. A la segona divisió el que no s'equivoca té molts números per guanyar”, va explicar Uribe.

Pel que fa a l'assignatura pendent del Girona en l'etapa Uribe, la vessant ofensiva, el tècnic era optimista: “Hem tingut ocasions en atac. A pilota aturada n'hem tingut dues de clares però ens han faltat detalls. No és fàcil, ni pel rival que teníem davant ni pel mal estat de la gespa.”

On sí que es va mostrar molt satisfet és en l'apartat defensiu: “el Girona en defensa ha estat molt i molt bé; hem aconseguit que no ens creessin perill i l'equip s'ha mostrat molt fort en defensa”, va destacar Uribe.

L'equip, al marge de tot

Josu Uribe es va tornar a mostrar contundent en remarcar que l'equip està al marge de la situació institucional del club. “No ens afecta i ja ho vaig dir divendres passat. Nosaltres no tenim res a veure amb la situació extraesportiva del Girona. Som professionals i no hem de buscar cap excusa. Hem perdut perquè ens hem equivocat un cop i tot el què passi al nostre voltant no té res a veure amb el partit”, va declarar.

SEGURS EN DEFENSA

“En defensa hem estat molt bé. Hem aconseguit que no ens creessin perill”

MASSA CÀSTIG

“L'equip ha treballat molt i el resultat és injust. Ells amb poc o res han guanyat'”
“Quan millor anava la cosa ens equivoquem en una acció que ens costa el partit”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.