Futbol català

JOSEP MARIA COROMINAS

“El club té tota la raó de queixar-se”

“Ens asseurem amb el club i estudiarem com millorar les instal·lacions, amb prudència i sense ser agosarats”

“L'aportació que el club ha fet a la ciutat ens ha omplert d'orgull”

A l'Ajuntament d'Olot li tocarà moure fitxa després que el club hagi pujat per primer cop en la seva història a segona B. Hi ha un camp que cau a trossos, i aquest hauria de ser el punt de partida de l'equip de govern de Josep Maria Corominas.

En els temps que corren, l'ascens de la UE Olot els ha creat un maldecap?
En absolut. L'Olot ha fet una gran aportació a la ciutat que ens ha omplert d'orgull. Ha estat una alegria que s'organitzessin tantes activitats paral·leles a la fase d'ascens. I també el fet d'haver posat el club a l'altura d'altres grans ciutats com ara Lleida, l'Hospitalet o Tarragona.
Doncs el camp no fa gaire goig per rebre tots aquests equips...
S'ha fet vell i no s'hi ha actuat mai. El club té tota la raó de queixar-se. En anteriors mandats s'han fet inversions importants en esports de pista, però no pas en futbol. Quan el meu fill jugava als juvenils de l'Olot, jo mateix ja em queixava de l'estat dels vestidors!
Tocarà fer un esforç?
Tenim ganes de definir-ho tot bé amb el club i d'estudiar com millorar les instal·lacions. Ho farem des de la prudència i sense ser agosarats. L'avantatge és que no s'haurà de fer tot de cop i volta, però sí que hem de posar-nos-hi i valorar-ho tot. De fet, ja caminem plegats. En el futbol de base hi ha un projecte [la ciutat esportiva del Morrot] que tira endavant amb la Fundació Joan Agustí per fer nous vestidors i un nou camp.
I el camp municipal?
Aquest mateix matí [ahir] hi hem fet una visita amb els tècnics municipals. S'hi han de fer reformes. Els vestidors, per exemple, són urgents, i també alguna sala de reunions. I escoltar les mesures que calen a segona B per adaptar-nos a les exigències de la categoria.
Segons es veu, la directiva no vol aturar-se a segona B. No ho troba molt agosarat?
Aquesta junta em mereix tota la confiança. És molt seriosa i té les coses molt ben organitzades. Si volen anar més amunt, nosaltres els donarem suport i els esperonarem. Han tornat a la ciutat la il·lusió pel futbol i dissabte vam viure un dia històric i fantàstic.
I no es pot dir que l'Olot sigui un club artificial...
En absolut. Tot i que hi ha hagut etapes molt delicades, ara vivim un gran moment. El club té una massa social important i en la promoció hem arribat als 3.800 espectadors, però en la lliga la mitjana va ser d'uns 1.000. Pocs equips a tercera, i fins i tot a segona B, ho tenen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.