RAFA MARTÍNEZ

ESCORTA DEL POWER ELECTRONICS VALÈNCIA

«Si els deixes, són un espectacle»

—És l'home de les set dècimes. L'home que va ser capaç d'enfonsar la resistència d'un Barça que acumulava 25 victòries consecutives. Però sap que és difícil repetir-ho. O no?

—«I tant. Diria que aquestes coses passen una vegada d'un milió i diria que serà difícil que es repeteixin tan ràpid. El que va passar va ser increïble, però per aconseguir tenir l'opció es va haver de fer una gran feina durant els 40 minuts previs.»

—I com es fa per arribar a tenir possibilitats?

—«Està clar que el primer que hem de fer és ser conscients de les nostres limitacions per mirar endavant. Per fer-ho, no podem jugar contra el Barça a un resultat de 90 punts, perquè llavors estem morts. Als blaugrana, si els deixes, són un espectacle. No els pots donar espai, perquè tenen moltíssima qualitat.»

—Abans de començar el partit tothom estava pendent del teu estat físic...

—«La clau va ser el treball que vaig fer durant el cap de setmana a casa, sense jugar, que em va permetre recuperar-me plenament per jugar la copa. Em vaig trobar molt còmode i vaig poder fer el meu joc explosiu.»

—No se si comparteix l'opinió que al Barça li va tocar patir contra el Cajasol?

—«El que estic convençut és que bona part de la culpa que el Barça no jugués al seu millor moment va ser la feina del Cajasol, que no el va deixar jugar còmodament. En el moment en què havien d'estar bé ho van fer. Són boníssims.»

—Com veu la temporada del seu equip?

—«Estem complint els objectius, caps de sèrie i estem ben situats tant en l'ACB com en l'Eurocup.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.