BÀSQUET / LA COPA

El Caja Laboral es desfà sense problemes del Bilbao

El Vitòria en té prou en set minuts (del 31-34 al 38-60) per enfonsar el Bilbao, com ja va fer en l'ACB

El derbi basc només va tenir el color blanc del Caja Laboral Vitòria. Tot i jugar a Bilbao, semblava que els de Dusko Ivanovic juguessin a casa, perquè eren majoria a les grades, però sobretot perquè van escombrar el conjunt de Katzikaris. De fet, en van tenir prou en set minuts, els que van del descans fins al minut 37 per sotmetre el Bilbao a una lliçó de bàsquet. A la fi dels primers 20 minuts s'havia arribat amb un triple en l'últim segon de Teletovic que havia obert una mica de forat. Del 31-34 a un segon del final del primer temps es va passar a un 38-60 després d'un parcial increïble de 7-26. En set minuts el Caja Laboral va deixar el partit vist per a sentència. La diferència va créixer fins als 22 punts amb Tiago Splitter mirant-s'ho des de la banqueta lesionat –avui Ivanovic podria fer-lo jugar–. Els de Vitòria van imposar un ritme altíssim en defensa ofegant en cada moment el Bilbao, que per tercera vegada aquesta temporada va caure contra el Caja Laboral amb la mateixa contundència que en els dos partits de la lliga ACB. Cal destacar l'actuació estel·lar de San Emeterio, que amb la seva exhibició va reivindicar la condició de futur MVP. Avui buscarà la seva setena final dels últims nou anys.