MOTOR / FÓRMULA 1 AL CIRCUIT DE CATALUNYA

De la Rosa, decebut però optimista

r Destaca el pas endavant que ha fet Sauber

De la Rosa es preguntava què havia anat malament després de veure que el sisè millor temps en la Q1 quedava en poc menys que res en la següent fase de la qualificació. «Era clar que era possible arribar a la Q3 i no entenc què ha anat malament», va lamentar el pilot de Sauber, que va revelar que el cotxe tenia una mica de subviratge i que en el seu intent de volta ràpida li va derrapar lleugerament en sortir del segon revolt. Tot i la decepció, De la Rosa no es va estar de fer una anàlisi positiva: «Des del Gran Premi de la Xina hem fet un gran pas cap endavant i som molt més competitius.»

Per a Jaume Alguersuari, la situació era completament diferent. Sense evolucions al nivell de les que estrenen altres equips, cal la dosi de realisme a què el barceloní va fer referència després de la qualificació. «Hem d'estar contents amb aquesta posició, ja que sabíem que alguns dels altres equips tindrien evolucions per a aquesta cursa.» Realisme i també paciència. «La temporada és molt llarga i sabem que en algun moment també en tindrem, d'evolucions», va dir Alguersuari, que en aquesta situació s'ho va jugar tot a una sola volta. Alguersuari confia molt en el ritme de cursa del Toro Rosso –«les simulacions de cursa del divendres ens van anar bé», diu– i dins el seu cap barrina la idea que avui podrà lluitar per obtenir algun punt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.