Futbol català

Jandro, fora de combat per llarg

Futbol. 2a divisió A. L'asturià té en realitat un trencament a la inserció del recte i no pas una estrebada com havia anunciat el club en el comunicat mèdic que va fer dimecres després que el jugador ja s'hagués sotmès a la ressonància

El Girona s'haurà d'espavilar sense Jandro en un tram de la lliga decisiu per a les seves aspiracions d'ascens. Ja se sabia que el jugador no estaria a punt per viatjar a Santander, però la sorpresa va ser quan Rubi va anunciar que l'asturià en realitat en tindria “per 4 o 6 setmanes”. No feia ni un parell de dies que el club havia comunicat que la ressonància a la qual s'havia sotmès el jugador només havia detectat una estrebada muscular, diagnòstic que va sorprendre positivament tenint en compte que la lesió feia molt mala pinta des de l'instant que el jugador va caure a terra retorçant-se de dolor.

El Girona ara ja sap que no disposarà de Jandro com a mínim en els quatre pròxims partits, dos a fora (Racing i Elx) i dos més a Montilivi (Lugo i Alcorcón), on el pes de l'asturià és determinant. “Nosaltres som un equip que intenta sempre tenir la pilota. I, quan la tenim, Jandro és el número u. Si no la tenim, perd una mica d'importància”, va dir el tècnic en relació amb la baixa del jugador amb més talent de la plantilla.

Rubi haurà de fer equilibris per compensar l'absència d'un jugador únic en la plantilla. Sense ningú del seu perfil a l'hora de protegir la pilota, generar espais i fer assistències, el tècnic té bàsicament tres alternatives per fer d'enllaç amb la davantera: Felipe (verticalitat i conducció), Eloi (passades interiors) i Gerard Bordas (velocitat i associació).

POSICIÓ CLAU

Sense un recanvi natural, els que més encaixen en el seu lloc són Felipe, Eloi i Gerard Bordas
Serà baixa contra el Racing, el Lugo, l'Elx i l'Alcorcón, i és dubte contra el Xerez i el Vila-real


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.