Barça

Martino: “No estic satisfet amb la meva feina”

L'entrenador del FC Barcelona entén que es qüestioni la seva continuïtat al capdavant de l'equip, però no que es qüestioni el futur de Messi

El tècnic de Rosario està convençut que la plantilla blaugrana té molt recorregut

“No estic satisfet amb la meva feina, en absolut”. Són les breus però contundents paraules de l'entrenador del FC Barcelona, Gerardo Tata Martino aquest dissabte en un exercici d'autocrítica després que l'equip hagi llançat mitja Lliga, perdut la final de la Copa del Rei i estigui eliminats de la Lliga de Campions en una setmana.  “Els resultats no s'han donat. I això em deixa exposat. No puc, de cap manera, rescatar alguna cosa positiva del meu treball”, ha reconegut Martino.

No obstant això, ha insistit que no ha de comunicar “res” sobre el seu futur amb la temporada encara en marxa: “Jo només he de donar la cara pels últims resultats”.  El Tata entén que es qüestioni la seva continuïtat al capdavant de l'equip després del fracàs que està sent aquesta temporada, però diu no entendre que es qüestioni el futur de Messi com a blaugrana. 

“Imagino que Leo estarà en el Barcelona fins que deixi de jugar a futbol. No entra una altra cosa en el meu cap”, ha afirmat Martino, qui no entén el debat generat al voltant al crac argentí pel seu baix rendiment en els últims partits. 

“Els futbolistes, a vegades, tenen molt bon rendiment i altres no, i no s'ha de donar-li tantes voltes perquè una futbolista jugui algun partit malament. Es tracta de circumstàncies del joc, encara que tractant-se de Leo tot es dimensiona”, ha assenyalat.

Pel que fa al partit de demà contra l'Athletic Club, Martino creu que l'equip “ha de sobreposar-se a la jerarquia del rival i a l'haver patit tres cops en vuit dies” per guanyar el partit i seguir amb opcions a la Lliga. Tot el que no siguin els tres punts “faria olor a sentència final”, ha advertit. 

El preparador de Rosario admet que “són poques” les possibilitats que el Barça reediti el títol, encara que no descarta alguna ensopegada dels dos equips madrilenys.  “Necessitem una sola equivocació de cadascun dels equips que va per damunt nostre”, ha recordat Martino, qui considera que seria “un error” començar a pensar ja en la temporada que ve: “Mentre tingui chance, l'equip no baixarà els braços, de cap manera”. 

A més, el tècnic del conjunt blaugrana està convençut que aquesta plantilla fins i tot té molt recorregut. “Quan un revisa l'edat del planter, la de Jordi Alba, Piqué, Bartra, Busquets, Pedro, Cesc, Andrés (Iniesta), Leo (Messi), Neymar ... veus que són nois amb molt futur i fins i tot amb carrera per davant”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia