Societat

L'ANC augmenta en un 90% el nombre de socis

L'Assemblea Nacional Catalana assoleix ja un total de 51.000 socis entre simpatitzants i membres de ple dret

La cúpula de l'organització reivindica que la independència és “possible, viable i necessària”

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha incrementat en un 90% el nombre dels seus socis que se situen en 51.000, segons han informat aquest dissabte els dirigents d'aquesta organització.  L'ANC celebra avui a l'antiga plaça de toros de Tarragona la seva assemblea general amb la participació d'unes 6.000 persones i amb el lema Estem preparats per tornar a ser història. Dels 51.000 socis, 34.105 són de ple dret, uns mil són adherits i la resta són simpatitzants. 

Així, la cúpula de l'organització política ha reivindicat que la independència és “possible, viable i necessària” Irene Martín, una de les responsables del projecte El país de tots ha explicat durant la seva intervenció que “votarem el 9 de novembre i estem preparats per fer-ho” i ha dit que aquest projecte permetrà guanyar la consulta “perquè es dirigeix als indecisos”. 

Un altre dels responsables del projecte El país que volem, Jordi Manyà, ha detallat que l'ANC crearà una plataforma virtual interactiva per fomentar la participació, s'organitzaran una sèrie d'actes amb formats diversos i s'intensificaran les relacions amb els mitjans de comunicació. 

La comissió de “Catalunya al món”, que s'ocupa de la internacionalització del procés, ha informat que comptarà amb 24 xarxes a l'exterior, fins i tot amb una agència de notícies, segons ha explicat el seu responsable Ricard Giré. 

“El món -ha dit- no està tan en contra nostra com diuen alguns, tot i que tampoc ens reben amb els braços oberts, per això volem explicar-los que estem preparats per fer el pas i ser un més en la comunitat internacional”. 

L'ANC ha tancat el passat exercici econòmic de 2013 amb un patrimoni net d'1,3 milions d'euros, fet que suposa un increment d'un mil per cent gràcies a l'augment de les vendes de mercadotècnia i de l'increment dels socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia