Articles

Benvinguts a l'AVUI.CAT

L'AVUI amplia el seu espai comunicatiu amb la transformació radical de la seva web. L'AVUI, que va ser el primer diari estatal a tenir una edició online, estrena avui un nou servei informatiu que posa a disposició dels seus lectors les notícies més destacades del dia amb actualització constant.

La nova web combina el seu vessant informatiu amb una dedicació especial als serveis i la interactivitat. Informació d'espectacles i esdeveniments culturals, enquestes, serveis personalitzats de programació televisiva i meteorològica i una àmplia agenda de tot tipus d'activitats són algunes de les novetats que avui posem a disposició dels usuaris.

L'AVUI.CAT ofereix també la possibilitat d'accedir a les notícies en funció de criteris geogràfics, temporals i de popularitat, al temps que permet afegir-hi comentaris i valoracions. Així mateix, cada usuari pot crear un AVUI.CAT a la seva mida.

Articulat en tres blocs principals, l'Informatiu, el de Serveis i el Personalitzat, l'AVUI.CAT neix amb la voluntat d'ampliar l'oferta comunicativa de l'AVUI i refermar el seu paper de referent informatiu de l'actualitat catalana.

Benvinguts de nou, ara en el canal de comunicació del present.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.