Articles

La grip porcina i el Vaticà

Passa-ho!

No, els senyors Vaticà encara no s’han pronunciat sobre el tema, però m’hi jugo un pèsol (o dos) que la Secretaria d’Estat, la Sagrada Congregació de la Doctrina de la Fe, els tres tribunals en ple, els Consells Pontificis, el Sínode de Bisbes i fins i tot la Guàrdia Suïssa i la senyora que ven les entrades als museus, tots (i tota) junts, fa dies que treballen en l’elaboració del document. Naturalment, vostè ja sap a quin document m’estic referint, oi? Exacte, el que ha de condemnar sense pal·liatius aquest acte indigne, aquest atac a la moral, aquest insult a la intel·ligència, aquesta indecència i aquesta ofensa a la majoria dels ciutadans (i de les ciutadanes) que no fa res més que posar en perill les institucions. Vaja, el document en què l’Església oficial condemni l’ús de mascaretes per evitar el contagi de la grip que té-tants-noms-que-jo-ja-m’he-perdut.

És que ja estic veient el titular a tots els mitjans de comunicació del món: “El papa Benet XVI afirma que no es pot combatre la grip multinoms amb la distribució de mascaretes. Al contrari, augmenten el problema”. Bé, i ara vostè em dirà: “Senyor que comparteix la contra amb la Moliner, com és que ja sap la frase que dirà el papa?”. Coi, només m’ha calgut canviat la paraula sida per grip multinoms i preservatius per mascaretes. Si el Papa està en contra del condó com a mesura per evitar la transmissió de la sida, naturalment també estarà en contra de les mascaretes com a mètode per evitar el contagi de la grip, no? O és que vostè insinua que el Papa no és coherent. No, oi? I la mascareta és o no és un condó? Un condó de les vies respiratòries, sí, però finalment és un condó.

El problema és la qüestió de l’abstinència. Perquè, miri, l’abstinència sexual va com va, però abstenir-se de respirar, la veritat és que ho veig complicat. Per molt que ho digui el Papa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.