Articles

El ‘Tomate’ d’en Berlusconi

Passa-ho!

Vaja, ara resulta que a can Berlusconi han canviat les tradicionals festetes a la piscina de boles per fer-les a la piscina i en boles. Interessant. Ara, que si per incentivar el vot han d’aparèixer fotos d’aquestes, escolti, eleccions cada setmana, que els senyors i senyores poble ens hi entretenim molt.

Dit això: 1. Amb aquestes fotos m’ha passat
com amb el vídeo del Barça a Roma. M’han posat les expectatives tan amunt que, un cop vist, la meva exclamació ha estat: molt bé, i? 2. A les fotos on surt Berlusconi se’l veu caminant per l’exterior de la casa envoltat d’altra gent. A les fotos en què hi ha la carn d’olla, ell no hi és. Poden ser d’aquell mateix dia o de fa cinc anys i amb Berlusconi present o a 6.000 quilòmetres de distància. 3. Al món globalitzat, la censura ha mort. Per molt que vulguis prohibir una imatge, s’acabarà veient. Recordi aquella portada dels prínceps a El Jueves. Gràcies a la seva prohibició la van veure fins i tot a Raticulín. 4. Els mateixos (i les mateixes) que ens van donar lliçons de periodisme quan la foto aquella de les il·lustres natges de la Bruni i la senyora Ortiz (ei, totalment tapades), ara estan encantats (i encantades) que un diari seriós publiqui a la seva secció d’internacional la foto d’un membre masculí erecte. La veritat, no entenc el criteri. I 5. Ja que la premsa seriosa ara fa d’Hola, els proposo una idea per a la qual, lamentablement, hem fet tard, perquè la campanya de les europees ja s’ha acabat. Per què no han aprofitat per fer tomate amb Carmen Romero, candidata del PSOE, i amb el seu exmarit Felipe González, que ha participat en diversos actes? Ja estic veient el titular: “Separats, però units per la campanya”. Naturalment, la informació estaria il·lustrada amb fotos de Nacho Vidal en plena acció, que ja que ens hi posem, que hi hagi un nivell, no?


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.