Articles

Caja Madrid, intervenció!

Desclot

Com que no ens divertim encara prou amb les coses de casa, el cronista proposa un nou joc als lectors penitents d’aquesta columna. Només cal imaginar per un moment què passaria si calgués escollir un nou president de La Caixa i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, tingués com a candidat, per exemple i per mèrits, el conseller Antoni Castells, amb l’oposició absoluta del president de la Generalitat, José Montilla, partidari de dedicar a tal lloable funció la seva mà dreta, Isaías Táboas.

Imaginem-nos també
per un moment que no hi hagués manera humana que es posessin d’acord i que, per acabar d’arrodonir el drama o comedieta, el primer secretari del PSC fos un tercer en discòrdia que fiqués cullerada a favor de l’un o de l’altre segons li convingués. ¿Quant tardarien els senyors que bramen cada dia contra el presumpte oasi català, on tot es tapa i tot es tolera, a demanar la intervenció del Banc d’Espanya i la División Acorazada Brunete per garantir l’ordre a la colònia immadura i predemocràtica? No cal ser gaire espavilat per treure’n conclusions.

Si això és el que ens farien a nosaltres i són ells els que han convertit Caja Madrid en el Corral de la Pacheca, cal exigir la intervenció inversa. L’Institut Català de Finances i els Mossos d’Esquadra haurien de restablir l’ordre de manera fulminant en aquella torturada entitat de crèdit. Caja Madrid, intervenció!


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.