Articles

Camps passa a Rajoy la bomba Gürtel

Editorial

Mariano Rajoy no se’n surt amb el cas Gürtel. La seva peculiar manera de fer les coses, que porta fins a l’excés l’ambigüitat i el dubte sistemàtic –potser sí o potser no–, debilita cada dia més la seva credibilitat i autoritat interna. Mentre els indicis de finançament il·legal s’acumulen dia sí i dia també i fan cada vegada més gran la pilota Gürtel, la direcció estatal del PP intenta aïllar-se’n descarregant responsabilitats en l’entorn del president valencià, Francisco Camps.

Però les pressions de Génova no han aconseguit forçar finalment l’anunciat cessament temporal de Ricardo Costa. El número dos del PP valencià es va negar ahir a plegar i Camps tampoc li ho va demanar. A més a més, Costa va desafiar Rajoy a fer-lo investigar i va afirmar que va ser la direcció estatal del partit qui va adjudicar els contractes a Orange Market, una de les empreses de la trama. Camps ha passat la bomba Gürtel a Rajoy perquè sap que el pròxim cap que demanarà pot ser el seu. Mentrestant, la dimissió controlada de Costa ja li ha esclatat a les mans a Rajoy.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.