L'apunt

L'APUNT

El potencial de les badies del Delta

Els aqüicultors del delta de l'Ebre amplien els productes que comercialitzen amb la marca Marisc del Delta amb la cloïssa, que s'afegeix al musclo i l'ostra. Uns productes que es cultiven a les badies del Delta, un espai amb un gran potencial econòmic encara per explotar. Tant la producció de musclo com la d'ostra i cloïssa podrien ser molt superiors si es garantís la qualitat de l'aigua als Alfacs i el Fangar. Les badies necessiten més aportació d'aigua dolça i més renovació de l'aigua del seu interior i, per això, cal que l'administració actuï. Els productors fa anys que reclamen el dragatge de la bocana del Fangar, on la sorra s'acumula, i l'obertura d'un canal a l'istme del Trabucador. Mentrestant l'administració continua fent estudis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.