Opinió

El Barça millora els resultats

“La prohibició de fitxar representarà un estalvi, mirem-ho en positiu”

El barcelonisme, tots ho sabem, té una tendència exagerada a prendre's les notícies sempre per la banda tremenda, negativa. La mentalitat del got mig buit. L'últim exemple va esclatar ahir. La FIFA ha prohibit al Barça fer traspassos de futbolistes en el mercat d'estiu del 2014 i el mercat d'hivern del 2015, la qual cosa representa que el club no podrà fer cap fitxatge fins a l'estiu de l'any vinent. D'acord, la notícia arriba després de la lesió de Víctor Valdés, que ja ha abocat molts culers a una mitja depressió que els fa veure perduda fins i tot la copa del Rei, que igualment l'havia de jugar Pinto. La prohibició dels fitxatges va pel camí de convertir la mitja depressió en depressió sencera, i només faltaria que es perdés la lliga i l'equip quedés eliminat a quarts de final de la Champions contra l'Atlético de Madrid. Quin drama. Quin lament. Quin desastre. Tot ve de cul.

Tornem al començament. No es poden fer fitxatges fins l'estiu del 2015. Agafem-nos-ho en positiu. Uns quants exemples per aixecar la moral: Romerito, Lopetegi, Amunike, Bogarde, Onésimo, Bonano, Rochemback, Christanval, Francesco Coco, Alfonso Pérez, Geovanni, Gerard, Overmars, Dehú, Dugarry, Ángel Cuéllar, Dutruel, Okunowo, Dragan Ciric, Saviola, Aloisio, Sorín, Witschge, Ekelund, Vítor Baía, Riquelme, Afellay, Hleb.

La llista podria ser una mica més llarga (Cesc o Neymar ara mateix són candidats amb possibilitats de sumar-se al col·lectiu de paquets blaugrana), però deixem-ho aquí. La llista demostra que la prohibició de fitxar no és necessàriament negativa. Esportivament cal admetre que no és la millor manera d'afrontar la transició d'una plantilla que necessita una sacsejada. Però representa un estalvi immens, tant si ho quantifiquem en euros com en possibilitats de fer el ridícul. Considerem-ho un càstig, doncs, que permetrà millorar resultats, si més no els econòmics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia