Opinió

A la tres

El gran míting del PSC

“Fer parlar en favor de les mateixes idees Javi López, Valls, Schulz,
Felipe, Valenciano
i Navarro té merit”

Imagineu que us han encarregat l'organització d'un míting del PSC i comenceu a fer la llista de líders que caldria fer pujar a l'escenari per animar la concurrència. En primer lloc, convoqueu un candidat català, jove i il·lusionat, que per una banda troba el sobiranisme poc cool i que, per l'altra, demana el vot per salvar Catalunya de les urpes de Rajoy i l'ajustament europeu. A continuació feu desfilar pel faristol el socialista candidat a presidir la Comissió, que ha felicitat públicament Rajoy per l'aplicació del pla d'austeritat. Ara sumeu-hi un expresident de govern espanyol que ha proposat una coalició de salvació nacional entre el PP i el PSOE. Curiós, no? Doncs en aquesta mena d'olla de grills ideològica, en aquesta escena naval dels germans Marx sotsobrant en plena tempesta d'idees contradictòries, feu-hi entrar, com més seran, més riurem, una candidata espanyola a les europees que admet que els fills de tots els seus amics catalans s'han fet independentistes. Com que la situació és per llogar-hi cadires i encara en queden algunes per ocupar, porteu-hi un líder europeu que considera que fa poc apropiat parlar català a França quan s'és un primer ministre tan important com ell i que s'ha convertit en poques setmanes en el campió de les retallades que critica i qüestiona el tendre candidat del PSC. Com a pròleg de la trobada anuncieu la presència de Pere Navarro, el qual, digui el que digui, ben segur que contribuirà a empitjorar-ho.

El míting plantejat en aquestes línies no és pas política ficció, sinó precisament l'acte central que va fer ahir la delegació del PSOE a Catalunya, amb la presència estel·lar, acompanyant el rialler Javi López, de Martin Schulz, Felipe González, Elena Valenciano i Manuel Valls. No hi ha dubte que va ser la convocatòria política més interessant de tota la campanya. Una altra cosa és que al partit que l'organitzava li acabi reportant vots a favor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.