Articles

A la tres

El 10-J a la tarda seré a la platja

“Senyors polítics, no em demanin cobertura a la seva incompetència. Ara no és hora d'omplir carrers, sinó urnes”

Senyors Montilla, Mas i companyia, no instrumentalitzin lloables iniciatives de la societat civil (l'únic pam de net polític que queda en aquest país) per tapar-se les vergonyes rere senyeres o pancartes. No demanin unitat quan fa tota una legislatura que practiquen la divisió tirant-se els plats dels seus interessos partidistes pel cap. No invoquin la voluntat del poble després de quatre anys passant-se-la per l'engonal amb tacticismes destinats a mantenir o recuperar cadires. No facin cara de sorpresa indignada per la sentència: fa quaranta-sis mesos que se sabia que passaria això. No culpin el TC perquè els principals responsables són vostès. ¿No és vostè, senyor Montilla, col·lega dels senyors ZP, Guerra o Múgica, contribuïdors decisius a matar Catalunya a pessics? ¿No va ser vostè, senyor Mas, el primer de trencar la unitat amb la seva recordada visita a la Moncloa? No ens vinguin amb la cançó de l'enfadós de les relacions amb Espanya. Fa segles que sabem empíricament que no hi ha entesa possible si no és deixant de ser catalans. La sentència d'ara no és res més que una de les periòdiques demostracions històriques d'aquesta realitat.

Ara no em demanin cobertura a la seva incompetència. No és hora d'omplir carrers, sinó d'omplir urnes. Convoquin eleccions i vagin-se'n a casa com a culpables d'haver-nos fet tocar fons. Deixin pas a aires nous. A la manifestació del 10-J, si vostès hi van, jo no hi aniré. No vull ser el seu còmplice. Si algú em busca, seré a la platja.

(Bé, ja m'he esbravat. Ja puc dir que cal anar a la mani: perquè tenir polítics ineptes ens dóna dret a canviar-los, però no pas a ser uns inconscients.)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.