Articles

La repartidora de carnets de bon català

D'Avui.cat

Repartir carnets de bon català és una afició a la qual ja s'han apuntat tots els nostres benvolguts polítics. Repartir carnets de bon català era fins no fa gaire una afició exclusiva dels polítics que s'anomenen nacionalistes catalans, però ara ho és també d'aquells que no s'anomenen nacionalistes catalans.

Ho va demostrar dimecres en Daniel Sirera a l'Hospitalet. El teloner de Mariano Rajoy sabia que la seva feina havia de deixar el respectable en estat d'excitació abans del discurs del líder i ho va aconseguir detallant fil per randa què és el que fan els mals catalans.

El problema no és que pel senyor Sirera siguin anticatalans els que abandonen Rodalies a la seva sort o ho siguin els que promouen referèndums d'independència per al 2014. O pitjor encara, els que facin les dues coses alhora. El problema és que amb aquest discurs el Partit Popular demostra que té prou potencial per superar amb escreix allò que tant critiquen en els altres: dir-nos el que podem fer i el que no podem fer. Liberals?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.