Política

El particular "cinquè grau" d'un militant del PSC

En el míting equivocat

Josep Guinot, militant del PSC, ja pot dir que ha vist i ha sentit Mariano Rajoy, i si no l'ha tocat és per la munió de gent que volia fer el mateix aquest dimecres al Complex Esportiu l'Hospitalet Nord. I no només ha estat ben a prop del líder popular, sinó que, en la seva segona col·laboració per a la sèrie En el míting equivocat de l'AVUI.CAT, el militant socialista assegura que ara ja sap el que és "un cinquè grau".

Dins un pavelló esportiu ple fins a la bandera (espanyola), Guinot ha sabut resistir la "tortura" i fer el cor fort. No només això, el socialista ha aprofitat el discurs per fer fotografies amb la seva càmera i prendre algunes notes a la seva PDA. El que més l'ha impressionat del discurs de Rajoy, on no han faltat ni les paraules de Zapatero a Iñaki Gabilondo, ni un nou capítol de les experiències de la famosa nena de Rajoy, ha estat la reacció del públic assistent. Els ha trobat "exaltats" i s'ha sentit molest que només busquin "el vot contra el PSOE".

Sobreposat a l'exaltació i al repetitiu vallenato que s'ha convertit en la música del PP d'aquesta temporada, Guinot no s'ha estat de recordar que el túnel sota la Sagrada Família, el mateix que Rajoy ha promés que no es farà si guanya les eleccions, "el van aprovar ells i Convergència". I pel que fa a la gentada, Guinot no ha pogut evitar assegurar que al Palau Sant Jordi, on es farà el míting central de Zapatero, "n'hi caben cinc com aquest".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.