Articles

El Bicing necessita millorar

D'AVUI.cat

Ara que els escolars tornen a rebre qualificacions que els pares poden entendre cal recuperar el sistema d'avaluació en vigor fins fa uns mesos per valorar el primer any de Bicing. Encara que alguns s'ho creguin, el Bicing no progressa adequadament, sinó que necessita millorar. I molt.

D'entrada, el Bicing va néixer viciat per unes necessitats electoralistes –les municipals es van celebrar un parell de mesos més tard–, que encara ara hipotequen el seu desenvolupament. Per continuar, el calendari d'implantació en les seves primeres zones va ser erràtic, ple de canvis i d'incompliments. Un panorama que ha continuat al llarg dels darrers mesos, en què ningú ha donat informació de períodes i llocs d'implantació de noves estacions fins que han sigut inaugurades.

A més, lluny de convertir-se en un transport públic útil, el Bicing és una loteria. El seu ús per anar a treballar és una tómbola en què uns dies hi ha vehicle i uns altres s'arriba tard a la feina. Per acabar, la seva web és manifestament millorable, i la majoria d'estacions, per comptes d'estar inserides en una xarxa de carrils bici, semblen enclavades al mig de l'infern. I millor no parlar de la visió que els vianants tenen de tot plegat. Queda molta feina per fer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.