Articles

Igualtat asimètrica

José Montilla troba "fenomenal" l'avenç en l'autogovern de Catalunya aconseguit gràcies al PSC. Ho diu, el president, mentre l'Estatut continua al Tribunal Constitucional, mentre cada dia és més clar que no es complirà el termini ni les condicions estatutàries del nou finançament i quan encara ressonen les paraules del seu conseller catalanista, Antoni Castells, que ha protestat per la proposta Solbes, "decebedora i insuficient".

Mentre el primer secretari del PSC fa jocs de paraules a Barcelona –"veu pròpia" no vol dir grup parlamentari propi–, a Madrid la perseverant Maria Teresa Fernández de la Vega serveix, una vegada més, un cafè per a tothom: després del consell de ministres, defensa el pla Solbes amb l'elaborat argument que la mala rebuda que ha tingut en demostra l'equitat, ja que ''la igualtat no acontenta a ningú''. Ho diu, la vicepresidenta, quan encara ressonen les balances fiscals que mostren la desigualtat generada per anys d'equitat. O sigui, que ja ens podem preparar per a cinc anys més –com a mínim– d'aquesta asimètrica igualtat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.