Articles

Eclipsarà Laporta a Carretero?

Passa-ho!

Despatx de Joan Laporta. El president del Barça parla per telèfon amb un interlocutor no identificat (o interlocutora no identificada).

“Ho he dit molts cops, que no, que no tinc ambicions polítiques. Però sí que tinc inquietuds polítiques. I ara afegeixo que la unió fa la força i que el que ens ha passat moltes vegades és que estem massa disgregats... Esclar que estic parlant de l’equip. Perquè no ens facin gols, cal ajuntar les línies... Una pancarta? Em poso uns texans i hi sóc en 10 minuts. On és?... Ah, Carpanta. Has dit Carpanta, aquell personatge de còmic que tenia tanta gana que somniava amb pollastres. Perdona, havia entès pancarta...

Per cert, i a què ve, això d’en Carpanta?... Doncs no, jo no tinc gana política i no somnio a menjar-me el poder... Vaja, una trucada en espera; perdona un momentet... Bah, és en Puigcercós; que s’esperi... Em deies que la gent em reclama, oi? Ho sé, i no m’estranya... No m’estaves dient això?... Coi, una altra trucada. Segur que és en Mas suplicant-me de fer-se una foto amb mi... Doncs no, no és en Más, és el puto 1485 de Telefònica, que em truquen 5 cops cada dia...”.

Sí, ja sé que hi ha corredisses per apropiar-se de l’esperit arenysdemuntenc, però jo mai he fet política de partits... Sí, parlo de partits de futbol, i tant! És que insisteixo que jo ara estic molt centrat en el Barça, que és l’únic que m’ocupa juntament amb el dubte de si l’abstenció del 51% al referèndum de diumenge va ser en protesta perquè no se’m votava a mi... I ara em truca en Carretero. Segur que és per preguntar-me si el deixaré entrar al meu futur govern... Sí, un govern de futbol, evidentment. És que jo no tinc cap altre interès que el futbol i no penso en res més que en el futbol.. I ara qui truca? L’Alícia? També ella vol afegir-se al meu projecte? Carai, quina tirada té últimament això de l’esport...


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.