Política

Mas diu que obrir el debat de si Laporta ha d'entrar ara en política és "marejar la perdiu"

El president de CiU ha manifestat que "mai" li ha ofert al president del Barça formar part de CiU

El president de CiU, Artur Mas, ha manifestat aquest dimarts que "mai" li ha ofert al president del FC Barcelona, Joan Laporta, formar part de CiU, i ha afegit que Laporta tampoc "s'hi ha apropat mai directament".

Mas ha fet aquestes declaracions en una entrevista a Catalunya Ràdio després que Laporta assegurés que compartia la "forma de pensar" del líder de Reagrupament, Joan Carretero, que aquest diumenge va convidar el president del Barça a participar al seu nou projecte polític. El líder de CiU ha dit que "ara no és el moment" de parlar del futur polític de Laporta, alhora que ha destacat que quan arribi el moment ja se'n parlarà.

"Si algun dia són més que declaracions, ja ho valorarem", ha manifestat Mas, que ha remarcat que no té "cap constància que Laporta tingui una intenció evident i clara de fer alguna cosa en política". "D'aquestes declaracions en la meva vida política n'he sentit moltes i a vegades han acabat en res", ha afegit.

Mas ha destacat que "Laporta té ara una responsabilitat molt important, que és fer de president del Barça, i li queden bastants mesos per seguir-hi". "És el que ha d'ocupar el seu temps i la seves habilitats i tot el que calgui", ha ressaltat. "Quan arribi el moment ja en parlarem", ha dit alhora que ha remarcat que obrir ara aquest debat és "marejar la perdiu", ha afegit. "El gran tema en aquest moment és que tots els països de la Unió Europa estan capgirant la situació de la crisi econòmica, excepte Espanya". "I Catalunya és la que va al darrere", ha lamentat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.