Articles

No l'haurien d'haver cremada

D'AVUI.cat

Doncs no, la pantalla que Tele 5 havia instal·lat a Terrassa per retransmetre el partit de la selecció espanyola de futbol no l'haurien d'haver cremada. I no pas perquè estigui d'acord que l'ajuntament egarenc hagi de cedir un espai privilegiat de la ciutat per veure un partit de futbol ni molt menys perquè estigui d'acord en que part de tot aquest xou l'acabi pagant el mateix ajuntament, és a dir, el paguin els terrassencs.

Insisteixo, no s'hauria d'haver cremat,
però tampoc és perquè Tele 5, aquesta cadena que permet que els seus col·laboradors insultin els catalans i que se suma a manifestos en favor de la supremacia del castellà sigui una demostració d'encert informatiu i respecte per la realitat plurinacional d'Espanya. Només cal recordar que Terrassa és per a ells un "pueblo" i que fa anys i panys que no emeten ni un sol mot en català.

No, no s'hauria d'haver cremat perquè cremar pantalles, o fotos del rei o el que sigui no els farà millors, ni més independents, ni menys espanyols, només els converteix en vàndals. I això, als que podem compartir objectius però no maneres de fer amb els del misto fàcil, perquè creiem en el respecte i la confrontació democràtica, sempre ens posa de mala llet. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.