Política

L'alcalde de Terrassa condemna el boicot a la retransmissió del partit de la selecció espanyola

Pere Navarro recalca els valors de civisme i convivència de la ciutat

L'alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha condemnat energicament l'acte d'intolerància d'aquest dissabte al Raval de Montserrat durant l'homenatge al futbolista terrassenc de la selecció espanyola, Xavi Hernández, organitzat per Tele 5 amb motiu de la transmissió d'un partit de la selecció espanyola de la copa confederacions, quan un incrontolat va calar foc a la pantalla gegant i va impossibilitat que es fes la retransmissió.

L'alcalde lamenta que s'hagi volgut imposar per la força la voluntat de boicotejar un acte cívic i esportiu de suport a un dels s conciutadans més reconeguts internacionalment.

Pere Navarro ha recordat que Terrassa ha apostat sempre pels valors del civisme i la convivència i els ha expressat multitud de vegades a través de l'esport en general i, com en aquesta ocasió, mitjançant la transmissió d'un partit de futbol.

L'alcalde ha recordat que aquests valors són compartits per la immensa majoria de ciutadans i ciutadanes de Terrassa, al marge de les diverses opinions i ideologies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.