Articles

La comunitat d'Espe

D'AVUI.cat

Ja hi ha gent enganxada al culebró del PP de Madrid, còctel d'espionatge i corrupció. Fins ara era una mica avorrit. Les informacions sobre el cas tenien l'aire transcendent amb què els diaris madrilenys serveixen les batalles més cruentes entre el PP i el PSOE. Però ahir hi va haver un salt qualitatiu que va fer aixecar el cap als seguidors de l'enyorada Radio Patio, el canal de xafarderies veïnals creat pels guionistes d'Aquí no hay quién viva.

Estripada, madrilenyíssima i universal alhora, la sèrie de José Luis Moreno va convertir la caspa en un gran entreteniment. El president perenne d'aquella escala de ficció, Juan Cuesta, es presentava amb frases pomposes com a garant de la transparència en la gestió del que en deia "esta nuestra comunidad". En el món real, Esperanza Aguirre va utilitzar un llenguatge al·lucinantment semblant ahir, el dia en què la direcció del PP suava per fer dimitir l'alcalde de Boadilla, la jornada en què ella mateixa feia plegar el seu conseller d'Esports amb el curiós argument que és innocent.

El més graciós de tot és que aquest reality show de caspa i corrupció desfà en un no-res la capa espessa de maquillatge amb què Espanya ha trigat dècades a disfressar-se de moderna. Que continuï l'espectacle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.