Política

Puigdemont i Albiol s’encaren a Twitter pel rebuig de PP i Cs a anar a Lledoners

L’expresident afirma que els “carcellers” no gosen mirar els ulls a les seves víctimes i Albiol li retreu que faci de ‘Capità Aranya’

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el president del PPC, Xavier García Albiol, s’han encarat a Twitter pel rebuig de PP i Cs a anar a Lledoners en resposta a la invitació dels set líders independentistes empresonats. Després que Albiol hagi anunciat que no hi anirà per no prestar-se al “circ mediàtic”, Puigdemont ha afirmat que “els carcellers no gosen mirar a la cara de les seves víctimes”. Una afirmació a la qual Albiol ha respost retraient-li que a ell l’afecta “molt poc” el tema dels carcellers. “Tu, com el Capità Aranya, vas embarcar a tothom i et vas quedar a terra o millor dit, a la teva mansió de Waterloo. Un crac”, afirma Albiol.

Puigdemont ha replicat també a través d’un altre tuit que a Europa ningú vol fer-los de carcellers. “Ho vau intentar a Alemanya, i recordo molt bé els dies a la presó de Neumünster. Us recordo aplaudint amb les orelles. Vau embarcar un altre país en les vostres obsessions i ara no accepteu el resultat”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.