Compromís demana la compareixença urgent del director de RTVV a les Corts

El Grup Compromís ha demanat hui una resposta contundent davant les denúncies per assetjament sexual que tres treballadores de RTVV han presentat contra el secretari general i cap de personal de RTVV, Vicente Sanz, que passaria pel seu cessament immediat.

Segons ha declarat el síndic de Compromís, Enric Morera, «estem davant uns fets d'extrema gravetat i que segons les denunciants estan patint més companyes de la ràdio televisió pública que no s'han atrevit a fer el pas d'anar davant la justícia».

Compromís ha registrat a les Corts una petició de compareixença urgent del director general de RTVV, José López Jaraba, perquè explique qui van ser els alts càrrecs de l'ens públic, a qui, segons les denúncies, recorregueren les treballadores assetjades sense rebre'n el més mínim suport. «Podríem estar davant de la comissió d'un altre delicte, el d'encobriment, que cometeren tots aquells alts càrrecs a qui van recórrer les víctimes i que feren cas omís de les denúncies», ha declarat Morera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.