Ballesteros diu que les esmenes de CiU a la llei de vegueries demostren que la federació ha traït Tarragona

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va acusar el portaveu de Convergència i Unió a l'Ajuntament, Joan Aregio, de mentir a la ciutadania per haver presentat esmenes a la llei de vegueries. El batlle també va qualificar de «traïdor» el líder nacionalista després d'assegurar que les al·legacions presentades pels convergents al projecte de reordenació territorial «no recullen cap de les al·legacions que la ciutat de Tarragona va defensar». A més, va criticar que en les esmenes que va presentar CiU dimecres es fa referència al contingut de la llei i, segons Ballesteros, «han passat de dir que no entrarien en el contingut a voler retallar la vegueria amb la creació d'una de nova al Penedès, que suposaria escapçar la de Tarragona». Per això, el màxim representant municipal va ironitzar sobre el pes que, al seu entendre, té el cap de l'oposició: «La influència d'Aregio en el seu partit és la mateixa que tenia la UGT en l'època de Franco». Ballesteros va continuar insistint que, «a diferència d'altres», ell sí que defensa els interessos de Tarragona: «Jo sí que vaig anar al Parlament a defensar les esmenes, i no hi vaig veure ni el senyor Aregio ni tampoc el senyor Fernández», en relació al portaveu del PP al consistori, al qual també va batejar com «l'expert a contradir-se perquè el PP també ha presentat esmenes a l'articulat i també ens ha fallat».

El redactat no convenç

El batlle va celebrar que en el redactat que ha preparat el govern ja es digui explícitament que les seus institucionals només seran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. «Això vol dir que situa les quatre capitals al mateix nivell i, a més, hem aconseguit que no aparegui el terme cocapital. Són dues passes petites, però no ens satisfan del tot», va alertar Ballesteros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.