Política

Juvillà rebutja la “batussa” política i posa en valor la unitat dels grups independentistes en el seu cas

Considera que “com a mínim” cal trobar “la unitat” en la lluita “antirepressiva”

Desconeix la proposta concreta que Borràs va fer a Aragonès

Pau Juvillà ha volgut transmetre un missatge positiu i defugir de les crítics i les acusacions mútues entre els tres partits independentistes. De fet, ha assegurat, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que la CUP desconeix la proposta que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, va fer al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i també ha explicat que no ha rebut cap comunicació oficial del Parlament en què se li digui que ha deixat de ser diputat. De fet, aquesta comunicació ha arribat al grup de la CUP en el mateix moment que Juvillà feia l’entrevista a Catalunya Ràdio. Ho ha anunciat a través de Twitter la diputada Eulàlia Reguant .

“No hem estat en aquesta reunió entre Borras i Aragonès. En d’altres, sí. N’hi van haver moltes de propostes i hem estat a favor de totes les propostes que permetien avançar. Algunes van tirar endavant i d’altres es van quedar a mig camí. La CUP sempre està a favor de qualsevol proposta de defensa de la sobirania del Parlament i de l’embat judicial”.

“He deixat de ser diputat perquè hi ha un Estat espanyol que intenta arribar judicialment allà on no pot arribar democràticament”, ha volgut deixar clar traient el focus de la batussa independentista.

“No vull parlar de culpables ni assenyalar ningú perquè no porta enlloc. Hi ha hagut un treball de dos mesos, amb reunions gairebé setmanals i al final, diàries. Cal posar-ho en valor”, ha destacat . “Què ha fallat? que hem tingut molta pressió per part de l’estat espanyol, de la JEC que ha traslladat la pressió als funcionaris, cosa que no volíem”, ha remarcat.

“Veníem d’un espai fragmentat i amb dificultats per seure i parlar. Hem fet un esforç. No ha estat fàcil però és positiu. No pel cas Juvillà sinó perquè això no s’ha acabat. És un camí i venen més casos: cas Reguant, Cas Jové, cas Salvadó”, ha remarcat.

Per Juvillà cal intentar sortir de la batussa i posar en valor que “ens hem de trobar plegats en la lluita antirepressiva”. “Hem de donar esperança a la gent que està molt decebuda”, ha destacat.

Tot i reconèixer que els tres partits sobiranistes “ens seguirem esbatussant amb alguns temes”, això considera que no ha d’impedir “com a mínim” trobar “la unitat” en la lluita “antirepressiva” contra l’estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia